O mjestu Bakarac

Naselje Bakarac smješteno je u Bakarskom zaljevu, nedaleko od Rijeke. Osnovne djelatnosti ovog kraja su turizam, poljodjelstvo i ribarstvo

U hotelu Bakarac nudimo vam jedinstven osjećaj malenog, primorskog mjesta u kojem možete predahnuti ili se odmoriti na proputovanju. Blizina mora u ljetno vrijeme jamči vam potpuni užitak u kombinaciji s našim uslugama. Posjetite nas već danas!

Bakarac je u rimsko doba bio vojna postaja. Mjesto je vrlo dobro poznato po originalnim drvenim tunerama, koje su još i danas očuvane, a vrlo su se efikanso upotrebljavale pri ulovu tuna.

Također, razdoblje početka lova na tune nekoć je uobičajeno bilo popraćeno prijevozom mreža iz Bakarca u Bakar, što je privlačilo domaće i strane posjetitelje. Bakarac je okružen betonskim plažama, od kojih svaka ima i svoje ime. Iz pravca Rijeke to su redom: Kupalište, Mala plažica, Palada, Skalada, Melina, Prva kućica, Druga kućica, Sansovo, Kavranić.

Bakarac

Luje d.d.

Hotel Bakarac

Luje za ugostiteljstvo i turizam

Hotel Bakarac dio je grupacije Luje d.d. koja u svojem portfelju ima kampove, restorane, hotele. Više saznajte na www.luje.hr